Listen to silence. It has so much to say.

- Rumi -

De kunst van aanraken

Wat doet aanraking met jou?

Wanneer je geïnteresseerd bent in jezelf en ook bereid bent om jezelf aan te kijken kan rebalancing een goed instrument zijn. Rebalancing is een dynamische vorm van lichaamswerk. Het doel van de aanraking bij rebalancing is het vergroten van bewustzijn en het verkrijgen van zelfinzicht. Dat wat de geest raakt, heeft effect op het lichaam en andersom. Rebalancing gaat ervan uit dat respect en liefde beginnen bij het leren houden van je eigen lichaam. Bij het onderzoek naar jezelf neemt het lichaam daarom een grote plaats in. Deze ervaring brengt je van denken naar voelen naar zijn.
Als rebalancer i.o. heb ik niet tot doel je te ‘helen’. Wel kan ik aanwezig zijn bij de aanraking en je uitnodigen ook aanwezig te zijn bij de aanraking. Hierdoor kan er meer bewustzijn ontstaan.
Rebalancingsessies kunnen inzicht geven bij diverse vragen over werk, relaties, vermoeidheid of wanneer je teveel in je hoofd woont. Bij fysieke klachten kan het ook de moeite waard zijn om een sessie te ervaren en de klachten dieper te onderzoeken. Fysieke of psychische problemen zijn voor rebalancing een ingang naar een dieper en meer essentieel niveau van ervaren. De toegang naar het gevoelsleven wordt weer geopend.
In rebalancing wordt gewerkt met verschillende methodes van aanraken. Soms zijn het hele subtiele en zachte technieken en soms diepe en stevige technieken. Dat is afhankelijk van de persoon en de situatie. Waar het om gaat is contact maken. Contact tussen mij als rebalancer i.o. met jou maar meer nog tussen jou en jezelf. Wanneer jij nieuwsgierig bent naar de informatie die jouw lichaam je kan geven, neem dan contact met mij op.

 

neem contact op

Janneke Zijderhand

Teylingen 72

3894 AG ZEEWOLDE

06 20 350 129

contact@jannekezijderhand.nl

© 2017 - Janneke Zijderhand | webdesign: Hanneke de Graaf