Tears are a river that takes you somewhere… Tears lift your boat off the rocks, off dry ground, carrying it downriver to someplace better

- Clarissa Pinkola Estés -

De kunst van voelen

Hoe voel jij je nu?

Misschien spelen er regelmatig levensvragen door je hoofd en vraag je je af wat jouw missie in het leven is. Je voelt het wanneer je op de goede weg bent. Maar wat nu als je dat niet voelt, geen idee hebt wat jouw weg is of je je helemaal niet fijn voelt?
Wanneer je je eigen antwoorden wilt vinden op deze vragen kan ik je hierbij begeleiden.
Dat kan naar aanleiding van een crisis zijn, waardoor je hebt ontdekt dat het oude niet meer werkt, maar nog geen idee hebt wat dan wel past. Maar het startpunt kan ook nieuwsgierigheid zijn, een verdere verkenning van jouw eigen pad.

De antwoorden zijn al onbewust in jou aanwezig. Vanuit stilte en door te voelen krijgt de onbewuste informatie de ruimte om bewust te worden. Er zit voor jou altijd een positieve boodschap in de antwoorden die je vindt. Met dit inzicht heb je de mogelijkheid om in beweging te komen om meer jezelf te worden.
Om je te begeleiden bij het vinden van jouw antwoorden voel ik wat er past in het moment. Ik luister en stel open vragen zodat je kunt onderzoeken wat er in jou leeft. Dit doe ik in een liefdevolle en veilige omgeving waar alles wat gevoeld wil worden er mag zijn. We kunnen een sessie bij mij in de praktijk houden, of in de buitenlucht.
De natuur biedt ondersteuning om stil te worden in je hoofd en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Wanneer jij in beweging bent in de natuur kan hetgeen dat zich heeft vastgezet in jouw lichaam ook in beweging komen. Soms is het makkelijker om gevoelige of pijnlijke onderwerpen te bespreken wanneer je naast elkaar loopt. Al wandelend kun je letterlijk nieuwe paden inslaan.
Wil jij de vragen die je hebt zelf beantwoorden door te voelen wat er zichtbaar wil worden? Neem dan contact met mij op.

 

neem contact op

Janneke Zijderhand

Teylingen 72

3894 AG ZEEWOLDE

06 20 350 129

contact@jannekezijderhand.nl

© 2017 - Janneke Zijderhand | webdesign: Hanneke de Graaf