She quietly expected great things to happen to her, and no doubt that’s one of the reasons why they did.

- Zelda Fitzgerald -

Door het leven werd ik bruut uit het doodlopende karrespoor gezet en in een nieuw spoor gezet. Dit is het begin geweest van grote veranderingen in mijn leven.

Over mij

Als kind doen we allemaal beperkende overtuigingen op. We zijn afhankelijk van ouders en verzorgers en omdat er de wil is om te overleven passen we ons aan. Ik ook.

Emoties die in het moment niet worden doorleefd worden in het lijf opgeslagen. Ons lijf zit energetisch zo knap in elkaar. Het lichaam nodigt je op een later moment opnieuw uit om de opgeslagen emoties te ontmoeten en inzichten te verkrijgen. De keuze is aan jou, het leven is heel geduldig met je. Je krijgt telkens in andere situaties een nieuwe kans om te leren.

In mijn leven heb ik inmiddels vele kansen gekregen om te leren. Als ik er middenin zat was het soms moeilijk om te zien welke les ik mocht leren. Op enig moment in mijn leven had ik een heftige ervaring: mijn relatie mislukte terwijl ik na mijn scheiding had bedacht dat dit me nooit meer zou overkomen, ik kreeg een burn-out en raakte mijn baan kwijt. Door het leven werd ik bruut uit het doodlopende karrespoor geduwd en in een nieuw spoor gezet. Dit is het begin geweest van grote veranderingen in mijn leven.

Ik gaf me over en liet het gebeuren. In meerdere opzichten werd er toen goed voor mij gezorgd: ik kreeg een fijn huis en een baan aangeboden. Ik was een stuk dichter bij mezelf gekomen. Wel bleek dat het hele leven leren is. Qua werk bleef ik hangen in een oud patroon, ik durfde de stap niet te zetten om te gaan doen waar mijn hart lag. Mijn lijf liet het me weten en ik kreeg opnieuw enorme vermoeidheidsverschijnselen. En toen kwam rebalancing in mijn leven. Door af te zakken in mijn lichaam en in de stilte te luisteren vond ik mijn antwoorden.

Met gedegen kennis, een schat aan levenservaring en mijn liefdevolle aanwezigheid ben ik nu in staat anderen te begeleiden bij het vinden van hun eigen antwoorden. Dit gun ik jou ook. Om stap voor stap meer jezelf te worden. Jezelf te laten zien zoals jij bent.

Wanneer er een crisis in je leven is, gooit dit je leven overhoop. Het houvast dat je dacht te hebben valt weg, het is chaos. Oude patronen werken niet meer en nieuwe zijn nog niet geïnstalleerd. Je bent onderweg en je wordt uitgenodigd tot overgave. Als ik terugkijk zijn de grootste crisissen mijn grootste leermeesters geweest. Het heeft me geleerd dat ik mag vertrouwen. Om daarna een volgende stap te zetten. Een volgende stap naar meer authenticiteit en een vervuld leven.

In perioden van crisis heb ik de reis als heel eenzaam ervaren. Wat was het fijn geweest als er op die momenten iemand was geweest die een stukje met mij mee was gereisd. Graag reis ik een stukje met jou mee. Ik bied je een liefdevolle en veilige ruimte om op zoek te gaan naar de antwoorden waar je verder mee kunt.

 

Janneke Zijderhand

Teylingen 72

3894 AG ZEEWOLDE

06 20 350 129

contact@jannekezijderhand.nl

© 2017 - Janneke Zijderhand | webdesign: Hanneke de Graaf