Old ways won't
open new doors

Werkwijze en Tarieven

Heb je interesse in een eerste sessie? Neem dan contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Misschien weet je zelf al waar je de focus wilt leggen. Als je dat nog niet zo goed weet, kan ik je daarbij helpen.
Gedurende het traject kunnen verschillende technieken ingezet worden. Ik zal hierin altijd een adviserende rol innemen, jij maakt de uiteindelijke keuze.

 

Aanraken

Rebalancing

Aan de hand van een inleidend gesprek waarin je vertelt waaraan je wilt werken, kom je tot een “onderzoeksvraag”. We werken altijd met wat in het moment actueel is. Na zelfonderzoek gaan we verder op tafel. Om meer diepgang te krijgen is het zinvol om meermaals te komen. Na ongeveer 5 sessies evalueren we wat er is veranderd en wat er nog actueel is. Een rebalancingsessie duurt 1,5 uur en kost € 95.

 

 

Voelen

Consult ‘Wat voel je nu?’

Wanneer je contact wilt maken met wat er in jouw aanwezig is zijn er verschillende vormen van zelfonderzoek mogelijk. Het is mogelijk dit in de praktijk te doen of in de natuur van Zeewolde. Wanneer je bekend bent met het werken met zelfonderzoek kan dit ook via Skype. De kosten zijn € 65,- per uur.

 

 

Voeden

0-meting

Om inzicht te verkrijgen waar je nu staat beginnen we met een 0-meting. Op basis hiervan leer ik jou hoe je jezelf beter kunt voeden. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis als natuurvoedingsdeskundige, mijn jarenlange interesse voor en ervaring met natuurlijke voeding en mijn coachingsvaardigheden wanneer het gaat over jezelf voeden in een breder perspectief.
Voor de 0-meting vraag ik je een week een eetdagboek bij te houden. Het eerste consult duurt 2 uur en kost inclusief de uitwerking op basis van je eetdagboek € 195,-.

Vervolgconsult voeding

Het doel van de consulten is om je te leren zelf beslissingen te nemen over de voeding die bij jou past. Wanneer je op weg bent gegaan kan het fijn zijn de voortgang te bespreken. Dit gesprek kan ook bij jou thuis plaats vinden. We kunnen dan meteen een keukenkastjes-check doen. Elk volgend consult van een uur kost € 65,-. Wanneer ik bij je op bezoek kom reken ik buiten Zeewolde reiskosten van € 0,19 per kilometer.

 

Bovenstaande sessies worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. Ik kies er bewust voor om niet te willen voldoen aan de verplichtingen die worden gesteld door het systeem.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Betalingen contant of via de Tikkie app. Om te betalen via de app is het nodig je mobiel bij je te hebben.

Afzeggingen binnen 24 uur voor aanvang van de geplande afspraak worden volledig in rekening gebracht.

 

neem contact op

Janneke Zijderhand

Teylingen 72

3894 AG ZEEWOLDE

06 20 350 129

contact@jannekezijderhand.nl

© 2017 - Janneke Zijderhand | webdesign: Hanneke de Graaf