Voor jou

Wanneer je je eigen binnenwereld onderzoekt blijkt elke levenservaring een parel te bevatten.

Een ontspannen lichaam

Hoe zou het zijn om met een ontspannen lichaam vol leven aanwezig te zijn in de wereld en het leven te zien als een avontuur? Wanneer je daar op zoek naar bent kan ik je helpen!

Heb je een gespannen lichaam en probeer je problemen op te lossen vanuit je hoofd? Loop je daar vast?

Wanneer je nieuwsgiering bent naar meer zelfinzicht en jezelf ontspanning gunt kun je lichaamswerk doen.

Lichamelijke klachten of emotionele problemen kunnen een ingang zijn om te onderzoeken. Enkele voorbeelden hiervan zijn stress of verveling, ziekte of lusteloosheid, burn-out, depressie, relatie problemen of problemen gerelateerd aan werk.

rebalacing massage Janneke Zijderhand Zeewolde

Wat kun je verwachten tijdens een sessie?

In een sessie is er tijd voor jou. Met behulp van zelfonderzoek en aanraking ga je op zoek naar wat er onbewust in je aanwezig is. We maken daarbij gebruik van de wijsheid van jouw lichaam. De intelligentie van het lichaam is veel groter en dieper dan de gedachten vanuit het hoofd. Ik begeleid je liefdevol zodat jij aanwezig kunt zijn bij wat er te voelen is. Zo leer je te ontspannen in wat er is. Je komt thuis bij jezelf.

Voel je de JA?

Onderzoek op de massagetafel

Wanneer ik op de massagetafel werk doe ik dat met verschillende methodes van aanraken. Soms zijn het subtiele en zachte technieken en soms diepe en stevige technieken. Waar het om gaat is contact maken. Contact tussen mij en jou maar meer nog tussen jou en jezelf. Door jezelf te voelen krijg je meer bewustzijn in je lichaam. De juiste diepte vind ik op de grens tussen weerstand en ontspanning. Door op de juiste diepte te werken help ik je de fysieke spanning met de emotionele spanning te verbinden. Wanneer die connectie  ervaren wordt zal de spanning loslaten en ontstaat er meer bewustzijn in dat gebied.

Het kan spannend zijn om aangeraakt te worden. Veiligheid vind ik daarom heel belangrijk. Ik zal je altijd uitnodigen om te voelen wat voor jou op dat moment klopt. Dit kan per keer verschillen.

rebalacing massage Janneke Zijderhand Zeewolde

Massage: een weldaad voor je lichaam

Wanneer je behoefte hebt aan liefdevolle aanraking is het mogelijk een massage te boeken. Een moment voor jou alleen waar je nergens over hoeft na te denken en kunt voelen hoe het met je is. Het is goed voor lichaam en geest.

Vooral wanneer je veel in je hoofd zit kan massage behulpzaam zijn. Tijdens de massage verdwijnen na verloop van tijd de gedachten steeds verder naar de achtergrond

Massage bevordert de aanmaak van de hormonen serotonine en oxytocine. Beide hormonen zorgen voor rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand.

Mijn handen weten de weg en ik masseer intuïtief.  Hierbij maak ik gebruik van vele massagetechnieken die ik ook gebruik bij het lichaamsonderzoek.

rebalancing massage Janneke Zijderhand

Behandelingen

rebalancing Janneke Zijderhand

Zelfonderzoek

Door middel van zelfonderzoek leer ik je contact maken met je lichaam en te voelen. Op deze manier leer je aanwezig te blijven bij jezelf en je gevoelens. Door te voelen tonen zich regelmatig de mooiste inzichten. Deze inzichten bieden je de mogelijkheid in beweging te komen. Je komt meer aan het roer van je eigen leven. 

rebalancing Janneke Zijderhand

Lichaamswerk

Een combinatie van zelfonderzoek en lichaamswerk zorgt ervoor dat wat je hebt onderzocht in je lichaam ook kunt ervaren wanneer ik ook aanwezig ben bij jou en je lichaam. Het maakt het makkelijker voor jou om aanwezig te blijven bij je eigen gevoelens. Daarnaast leer je je eigen lichaam beter kennen.

rebalancing Janneke Zijderhand

Massage

Wanneer je aangeraakt wilt worden en wilt  ontspannen is het mogelijk je te laten masseren door mij. Jij hoeft even helemaal niets! Ik werk intuïtief en laat mijn handen leiden. Aanraking werkt heel ontspannend en haalt je uit je hoofd. 

Werkwijze

Je bent altijd welkom om te starten met een sessie om te zien of lichaamswerk iets voor je is. Wanneer je een thema wilt uitwerken is het goed om minimaal 5x te komen. Elke sessie begint met een inleidend gesprek om te zien wat er speelt op dat moment. Tussen de sessies zitten enkele weken om de opgedane ervaring te integreren. 

Een massage kan je los boeken en je kunt zo vaak komen als je wilt. 

Tarieven

zelfonderzoek

per sessie
75,-
 • Eenmalig
 • Ook online mogelijk
 • een sessie van 1 uur

lichaamswerk

per sessie
140,-
 • Zelfonderzoek met lichaamswerk
 • Eenmalig
 • een sessie van 2 uur

lichaamswerk

pakket
700
666,-
 • Zelfonderzoek met lichaamswerk
 • Uitwerken van een thema
 • Pakket: 5 sessies van 2 uur

massage

per sessie
75,-
 • Massage door intuïtieve aanraking
 • Eenmalig
 • een sessie van 1 uur